Andet

Tomorrowland 2021

Tomorrowland 2021

Hvad er tomorrowland?

Det er nok ikke første gang du hører ordet tomorrowland, men hvis det er, kan du måske godt undre dig over hvorfor det er den er så omtalt og hvad der gør dette event så specielt? Det er næsten svært hvor man skal starte og slutte når man fortæller om Tomorrowland. Tomorrowland  er en kæmpe festival,  som den hvert eneste år finder sted i Belgium. og tro mig om ikke Tomorrowland 2021 vil blive holdt samme sted !!  Festivallen er så vanvittig, at flere kendte også tager til den. Det som gør tomorrowland så speciel må være den fantasiverden du bliver draget ind i hver eneste år. Der er et helt nyt tema for hvert år. 

Et eksempelvis var der et af årene hvor hovedscenen var en fortryllet bog, som åbnede og lukkede og talte ud til festivalsdeltagerene. I et af de andre år havde tomorrowland sørget for helikoptere som fløj hen over menneskemængden og strøg blomster ud over det hele. viiiiildt jo!

Hvert eneste år er dermere end 400.000 besøgende til Tomorrowland. Hvor alle er ivrige efter at opleve magien og campinglivet til festivallen. I forhold til billetter skal man være rigtig hurtig! For oftes bliver der udsolgt af billetter på blot få minutter. Tomorrowland plejer at havde verdens bedste DJ’s til at spille, hvilket nok også kan afspejles i prisen for en billet. Der plejer at være 16 scener, så man kommer ikke til at være for tæt. Dog er det spændende at se, om Tomorrowland 2021 bliver holdt grundet Corona. Det krydser vi alle fingre for, for Tomorrowland er en festival man set vil glemme. Nedenstående er der en lille Tomorrowland video, hvor du kan se hvordan det kan gå til. 

Ovenstående video giver dig alle gode grunde til at begynde at spare op med det samme.

Har du planer om at køre til festivallen? For så kræver det nogle gode snacks. Den helt gode madpakke til køreturen mod Tomorrowland kan du finde ved at følge sund knækbrød opskriften

Summary
Event
Tomorrowland 2021
Location
Belgien, PRC de Schorre, Schommelei, 2850 Boom, Belgien,Belgien,Schommelei -2850 Boom
Starting on
26-07-2021
Ending on
28-07-2021
Description
Tomorrowland 2021 er en elektronisk musikfestival. Den er arrangeret af ID&T, Underholdning og medier Enterprise. Det er et kendt og en meget stor festival. Tomorrowland bliver hvert år holdt i Boom tæt på Antwerpen i Belgien.
Offer Price
DKK 5-6000

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *