Travel tips

Sådan laver du den perfekte pakkeliste til storbyen – over 10 must brings

Pakkeliste til storbyen

En pakkeliste er ikke altid lige nemt, har du nu husket det hele til din pakkeliste? 

I dette indlæg tager vi fat på ting til kufferten der skal medbringes til din kommende rejse. Dette er med udgangspunkt i rejser som går til the big city,  blandt andet New York.  

Storbyen
Det basale

  • Tøj ud fra vejrudsigten
  • Strømper
  • Undertøj
  • Godt fodtøj da man skal gå en del
  • Pas
  • Dollars
  • Toiletgrej
 
Tasker til den store byferie: 
Når man skal til storbyen er det en selvfølge at man finder den helt rigtige taske at medbringe. For det er netop denne taske som skal indeholde alle de ting du skal bruge, når du vandrer rundt i storbyen. Helt grundlæggende er det vigtigst, at tasken man medbringer, er praktisk at vandre rundt med.
 
Her er 3 eksempler på takser du kunne medbringe eller skrive på din pakkeliste.
 
1. Rygsækken
Rygsækken er helt perfekt at medbringe på din storby ferie, du kan nemlig medbringe alt hvad ud har lyst til i den. Det kan virke som en kedelig taske at medbringe. Men man kan finde rigtig mange forskellige smarte modeller, i mange forskellige farver. 
 

Accessories til storbyen:

Nogle gange husker man kun de helt store ting som rygsække og andre tasker. Men en vigtigt ting at huske til pakkelisten er accessories. Her får du 3 ting som du absolut ikke må glemme at medbringe.

  1. Pengepungen er en nødvendighed. Det kan være oplagt at vælge en pung som passer til din taske, og hvor du kan have mønter i også
  2. En bæltetaske kan også være en god ide at medbringe. Det giver dig mere frihed til at undgå at rende rundt med store tasker/rygsække. Derudover kan det også være en god idé med en bæltetaske fremfor f.eks. en rygsæk, da man dermed hele tiden kan være opmærksom på ens værdier/genstande, hvis man skulle støde ind på en lommetyv.
  3. Solbriller eller paraply. Alt afhængig af hvor du skal hen, kan det være en god ide at medbringe solbriller eller en paraply. Dette er ofte et af de accessories man glemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *