Andet

Hvilket hotel er det dyreste i Danmark?

Hvilket hotel er det dyreste i Danmark?

Det er altid sjovt at se, hvordan dyre huse og hoteller er lavet på og hvordan arkitekturen og interiøret er. Når jeg bor i Danmark, er det sjovt at vide, hvilken hotel er det dyreste i Danmark? 

Det dyreste hotel i Danmark 

Det dyreste hotel i Danmark er D’angelterre

D’Angelterre blev lavet i 1755 og er et af de mest populære steder at overnatte når man besøger hovedstaden København. Den er specielt kendt for sin elegante og luksuriøse stil. Hotellet har været bygget om en del gange.

Historien Bag Hotel d’Angelterre 

D’angleterre har en del historie. Hotellet er et resultat af en kærlighedsaffære mellem to meget unge mennesker. Det startede i midten af 1700-tallet. Her var der en forelskelse og kærlighed mellem den franske tjener Jean Marchal og en Maria Coppy, som var dattet af hoffets køkkenchef. 

De kunne begge bidrage med noget, da Maria havde et talent i køkkenet og Jean var en dygtig tjener, som vidste alt om at servere for de priviligerede. Det var her historien startede. For i 1755 åbnede de sammen en restaurent på kongens Nytorv. Hele hotellets identitet er gennem årene blevet båret og udgør derfor i dag hotel d’Angleterres identitet. Der har altid været stor vægt på både service, gæstfrihed og komfort i en høj klasse. Hvorfor det er i dag er et af de bedste 5-stjernede hoteller i Nordeuropa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *