Andet

Hvilken film skal jeg se?

Hvilken film skal jeg se?

Hvilken film skal jeg se? Dette er ofte det helt store spørgsmål når man skal til at downloade film til rejsen eller hvis man sidder hjemme på sofaen. 

Tudefilm til den håbløse romantiker: The Notebook

 

Hvis du er i humør til en rigtig romantisk tudefilm, er The notebook filmen for dig. The Notebook er et af de aller mest kendte Nicholas Sparks-film. Dette kan man jo kun forstå hvorfor. Filmen handler om Noah og Allie, og fortæller en kærlighedshistorie og hvordan deres kærlighed overvinder rigtig mange års prøvelser. Man følger de to hovedpersoner fra teenageårene, med både opture og nedture. Dette er en film du bare må se. Traileren finder ud her  

Hvilken film skal jeg se?

Gys og grus: Get out

Når virkeligheden er plaget af politisk kaos, Corona, naturkatastrofer og racistiske optøjer, kan det virke forløsende at søge ly på værelset, sætte Netflix på, og se ondskaben i øjnene.

Get out er et af de film hvor der bliver sat opmærksomhed på USA’s raceproblemer, men hvor der samtidigt er både gys og sjove episoder. Hvis man kort afløserer lidt af filmen, kan man tage startscenen. Her forvilder en mørk man sig ind i et rigmandskvarter.. Han ender med at dø, fordi nogle en gruppe hvide teenagere eller rettere sagt bøller, slår ham ihjel.

Med andre ord, sætter filmen perspektivet mellem den hvide og sorte mand i lys. Hovedpersonen, som i dette tilfælde er mørk, besøger hans hvide kærestes familie og opdager flere forskellige sandheder, som  ikke må nå ud… Get Out er en god film, fordi den indeholder både gys og grus, samfundssatire og kulsort humor. 

Gode grin - we're the Millers

Er du stadig i tvivl om hvilken film du skal se, fordi du mere er i humør til noget godt grin? Så er det denne film du skal se. 

I komedien ‘Familien Miller… langt over grænsen’ planlægger en erfaren pusher at smugle en stor mængde tjald over den amerikansk-mexicanske grænse.

David Burke er noget af en hashpusher. Han kunder består af kokke og husmødre. Dog ingen børn, for han har vidst alligevel lidt grænser. Man kan ikke undgå her at tænke, hvad kan der så gå galt? Men svaret er massere.. Dette er virkelig en film som kan ses igen og  igen og igen. 

Hvilken film skal jeg se? Så er der her tre mulige bud. 

pssst.. hvis du kunne tænke dig andet end popcorn til filmen du skal se, er der her en sund knækbrød opskrift. Super nem at lave! 

(1) Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *