Andet

Anne Franks dagbog

Anne Franks dagbog
Historien bag Anne Franks Dagbog

 

Anne Franks dagbog fortæller hele historien bag Anne Franks liv under den tyske besættelse af Holland. 

Kender man ikke historien om Anne Frank, så var Anne Frank en jødisk pige. Hun boede i Amsterdam under besættelsen. Anne Frank fik sin dagbog som gave på hendes 14 års fødselsdag. D.12 Juni 1942, som var tre uger inden familien blev nødt til at gå under jorden. I 1942 blev hele Annes familie nødt til at skjule sig, fordi situationen for jøderne blev så farlig. 

De boede i en meget meget lille lejlighed, i en lille baggård/baghus som var et slags ekstra hus farens firma havde. De kunne gemme sig fordi indgangen til huset var gennem en bogreol, de endte også med at bo sammen med en anden jødisk familie. 

Udover forholdet til den jødiske familie, var de eneste folk som Annes familie snakkede med, menneskerne som kom med forsyninger og nyheder til familien. I Annes Dagbog er det nemt at leve sig ind i tiden. For selvom Anne kun var 13 år, var hun meget klog og dygtig til at skrive. Anne formåede at føre sin dagbog i hele to år, hvor de boede i skjul i baghuset på Prinsensgracht 263 i Amsterdam. 

Anmeldelse af Dagbog

Anne Frank var som tidligere nævnt meget belæst og meget velreflekteret og velformuleret for sin alder. Hun Hun er af person meget optaget af sig selv, og er på mange måder ved at finde sig selv fordi hun kun er 13 år. Anne Franks dagbog er en af de største vidnebyrd i tiden under anden verdenskrig angåeden udslettelsen af Europas jøder. 

Anne fremtræder ikke som offer, men man følger hendes problemer, drømme, længsler og håb. Anne Franks Dagbog er en fantastisk bog, og har 376 sider man bør læse inden turen går til Amsterdam 

I ovenstående kan du finde lokationen på Anne Franks hus, hvis du skal besøge Amsterdam! Mens du overvejer om du skal købe Anne Franks bog (hvilket du skal) så kan du i mellemtiden følge min sund knækbrød opskrift. Så kan du spise disse lækre snacks mens du researcher lidt mere om en tur til Amsterdam. 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Anne Franks Dagbog
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
Anne Franks Dagbog
Price
DKK 240
Product Availability
Available in Store Only

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *